IneHoem 17.jpg
IneHoem 39.jpg
IneHoem 48.jpg
IneHoem 17.jpg

Bio


SCROLL DOWN

Bio


 
 

BIO

Ine Hoem er en norsk låtskriver og artist med en stemme som treffer deg rett i hjertet. Januar 2020 kommer hennes første album på norsk. Følg med her og i sosiale medier.  

Ine er født og oppvokst på Grünerløkka i Oslo, men har sterke røtter til Fræna i Møre og Romsdal der hennes far Edvard Hoem kommer fra. 

I musikken sin henter hun inn elementer fra både moderne elektronisk popmusikk og jazz-universet.

Hoems gjennombrudd kom med albumet “Angerville”, og singelen This Year» som har over 4 millioner avspillinger på Spotify. Låten fikk mye spilletid på norsk radio, og figurerte også i den amerikanske TV-serien “Degrassi”.

I 2017 kom oppfølgeren «Moonbird», produsert i samarbeid med Tobias Fröberg (Ane Brun, Bjørn Eidsvåg). I kjølvannet av albumslippet turnerte Ine Hoem som support for Veronica Maggio og spilte en mengde klubbkonserter og festivaler i Norge. 

Ine Hoem er tidligere vokalist i det sjangeroverskridende bandet Pelbo som ble Spellemannominert 2010. Hun vant senere Musikkprisen i regi av Ocean Sound Recordings, ble nominert til Bendiksenprisen 2015 og er NTNU ambassadør for livstid. 

 
 
IneHoem 39.jpg

Bio 2


Bio 2


 
 
IneHoem 48.jpg

Bio 3


Bio 3